Søg i denne blog

lørdag den 17. oktober 2015

Percy Jackson 4

  • Sprog:Dansk
  • Originaltitel:The battle of the labyrinth
  • Sideantal:374
  • Forlag:Carlsen
  • Nr. i serien:4. bind
  • Udgivet:08-04-2015 
  • Antal Stjerner: 3


 Forlagets Beskrivelse 


"Slaget i labyrinten" er fjerde bind i den spændende ungdoms- og fantasyserie om drengen Percy Jackson og olymperne. Bøgerne er alle inspireret af den græske mytologi, og hovedpersonen er sågar halvgudsbarn af guden Poseidon. I dette fjerde bind er Percy startet på en ny skole, men går ikke som forventet, og han må søge tilflugt i en lejr, der huser halvblodsbørn. Lejren er dog truet af en invasion, og børnene må drage ind i en farefuld labyrint, der gemmer på mange hemmeligheder. Og uhyrer.

"Slaget i labyrinten" er den fantastiske historie om helten Percy, om vilde sværdkampe og om gale guder. 

Min Anmeldelse

Jeg har glædet mig meget til at læse den her bog fordi at jeg ville gerne hører om Nico og bare se hvad der sker fordi at Percy Jackson er bare en af de bedste Fantasy bøger ever også havde jeg også glædet mig meget til at Percy skulle blive lidt ældre fordi at jeg syntes at det var lidt plat at han var tolv år. Men jeg tror det er fordi at jeg har set filmen og der er han jo lidt ældre.

I bogen her skal Percy og alle hans venner ind i en labyrint. Jeg syntes at den var meget dårligt beskrevet og meget forivrende. Så det var jo lidt nederen  fordi de er i labyrinten næsten hele tiden. jeg syntes også at de hele tiden blev uvenner over små og dumme ting. Altså come on. 

På en måde kan jeg også godt forstå de onde lidt  fordi at de vil jo dræbe Olympen fordi at de er meget onde og ikke særlig søde imod deres børn og det kan jeg godt forstå at de så vil angribe dem fordi at de er meget arrogante. 

men alt i alt var det vel en ok bog den var sjov med spænding og masere af monstre og magi. I skal glæde jer til slutningen der kommer der et mega twist. 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar