Søg i denne blog

torsdag den 22. oktober 2015

Stålhjerte

 •  
 • Sprog:Dansk
 • Originaltitel:Steelheart
 • ISBN-13:9788793010765
 • Sideantal:375
 • Forlag:DreamLitt Aps 
 • Indbinding:Bog, hardback
 • Udgivet:16-02-2015
 • Originalsprog:Engelsk
 • antal stjerner: 3


 • Forlagtes Beskrivelse 

  Det er første gang, den amerikanske forfatter Brandon Sanderson oversættes til dansk. Med denne dystopiske sci-fi-roman sætter Sanderson retningen for, hvorhen young adult skal udvikles i de kommende år. Læsere af Hunger Games og Divergent kan sagtens være med, men Sandersons bog er gennemsyret af humor og action og vil derfor også være perfekt som drengerøvslitteratur,

  Scenen er sat i Newcago i en nær fremtid, hvor episke har overtaget magten. Episke er mennesker med superevner, men desværre gør superevnerne dem onde. Imod de onde episke kæmper oprørsgruppen "Fortropperne" en ulige kamp for at indføre retfærdighed.

  Newcago regeres af Stålhjerte, der ikke kan dræbes. Først da David slutter sig til Fortropperne tippes magtbalancen, for David har en hemmelighed, som kan fælde Stålhjerte.
   

  Min anmeldelse 

  Jeg havde glædet mig meget til at læse den her bog for helt ærligt den lyder mega sej og ekstremt spænende. Jeg vil sige at bogen skuffede mig på nogen punkter og overraskede mig på andre punkter.Jeg syntes at det var en ok bog men ikke perfekt.

  Jes syntes at bogen startede mega godt ud lige ind i aktionen. Jeg kunne ikke få mig selv til at slippe bogen fordi at den var så spænende. men der gik ikke særlig lang tid før den spænding var over. efter omkring 60 sider begyndte det blive meget kedeligt fordi at i bogen snakkede de kun om hvornår hvordan de skulle slå til næste gang så det blev lidt meget planlægning. 

  hovedpersonen David er en mega awsome person jeg elsker virkelig hans viden om alle de episke. han ved bare alt om dem. Det syntes jeg bare er mega fedt at han er sådan en nørd. Fordi det er jo lidt kedeligt med en normal sej hoved person. 

  Jeg var virkelig fascineret af de Episkes evner de var seriøst det bedste ved bogen. hver og en episk har forskellige kræfter nogen var lamme og kedelige men der var mange der var mega seje Dødstegn. Jeg spoiler ikke noget med nogen kræfter fordi at det syntes jeg at man selv skal læse.

  Den her verden de lever i er også mega fed. alle lever i frygt fra de grusomme episke. så man skal passe på med hvad man siger og gør. En af de ting der virkelig skræmte mig med de episke var at de dræbte alt og alle endda også børn. Små børn på kun 8 år der ikke har gjort noget. 

  Jeg syntes at bogen mangler spænding og lidt flere ting der skulle ske. men det må jeg jo bare håbe at kommer i næste bog der hedder Ildkamp.
     


  Ingen kommentarer:

  Send en kommentar