Søg i denne blog

onsdag den 14. oktober 2015

Ilttyv


  • Titel:Ilttyv
  • Serie: ?
  • Forfatter: Nicole Boyle Rødtnes 
  • Antal Sider:356
  • Udgivelse: 2015
  • Sprog: Dansk
  • Originalsprog: Dansk
  • Forlag: Alvida
  • Antal stjerner: 4


Forlagets beskrivelse
"it løb tærer på ilten, og smagen af jern i munden bliver stærkere og stærkere. Den lægger sig som en hinde på min tunge. Hvis jeg ikke får fat i mere ilt snart, dør jeg …"

I en dyster fremtid koster hvert åndedrag penge. Kun de rige har råd til kvalitetsilt, som den der fandtes før katastrofen. De fattige må nøjes med dårligere ilt, der langsomt gør dem syge.
Troy og Shay kæmper for at overleve, men da Shay bliver fængslet under falske anklager og ikke har råd til at betale ilten i fængslet, bliver de begge tvunget ud i en livsfarlig alliance …

"Over sløret" er første bog i serien "Ilttyv"

Min anmeldese 

Den her bog er helt vildt fantastisk. Jeg blev fanget fra kapitel et. Jeg læste den her bog på 2 dage og det er rimeligt hurtigt i forhold til at det plejer at tage mig 4 til 5 dage at læse en bog.

I bogen følger man to personer Troy og Shay. På hvert kapitel er der et lille mærke horder står hvem der har POV. Og det vidste jeg ikke så jeg blev utroligt meget forvirret i starten. Men så fandt jeg ud af det. Jeg kan faktisk meget godt lide den måde. Jeg syntes at det gjorde bogen en tand mere spænende fordi at. Et kapitel sluttede tit med en cliff hanger.

Jeg kan virkeligt godt lide Troy og Shay. De er virkelig seje. Men deres mor var bare ikke lige en person jeg kunne lide hun virkede egoistisk og meget tarvelig og lidt arrogant.
Jeg elskede verden Nicole ( forfatteren ) har virkelig skabt en fantastisk verden den er virkelig godt fundet på. Og jeg syntes at verden er meget uhyggelig med alt strålingen.
Imens jeg læste den tænkte jeg på at det kunne være mega fedt at se som film. Coveret er også mega flot. Man får virkelig lyst til at læse den når man ser coveret.
Alt er bare godt i den her bog og spænende og fantastisk. Det fungere bare og den slutning tager livet af mig. Jeg glæder mig så meget til at læse toeren. Jeg tror faktisk at det er den bedste bog jeg har læst i år. Helt igennem fantastisk. Den her bog er til alle der elsker spænding sci fy og bøger som the 100.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar