Søg i denne blog

torsdag den 26. november 2015

Blodsøstre 1 •  

 • Sprog:Dansk
 • ISBN-13:9788758810140
 • Sideantal:279
 • Forlag:Tellerup.dk
 • Nr. i serien:bind 1
 • Udgivet:15-11-2011
 • Originalsprog:Dansk
 • Antal Stjerner: 2,5 • Forlagets Beskrivelse 

  For de fleste er det en drøm at forblive ung for evigt – men for 18-årige Kassie er det en forbandelse.

  For tyve år siden blev hun trukket op af floden med bidmærker på halsen, og siden da har den smukke vampyr søgt sandheden om sit tidligere liv.

  Da Kassie møder Leo, kommer hun et skridt nærmere sin fortid, for i hans øjne ser hun et glimt af noget genkendeligt.

  Men det går hurtigt op for Kassie, at Leo også har en mørk hemmelighed …

  Blodsøstre er første bind i serien Blodets Bånd
   

  Min Anmeldelse

  Blodets bånd er en meget ok bog. Jeg kunne godt lide personerne. men der mangler en smule ting. Det håber jeg bare kommer i de næste 9 bøger.

  Bogen er en smule kedelig i starten. Det var som om alt var det samme. Hun vågnede. Gik på arbejde. tog hjem også om igen. Efter de 50 sider begyndte der at ske noget. Der kom vampyr jægere. Jeg elsker virkeligt de vampyr jægere. De gør historien meget mere spænende. Vampyr jægerne var dog det eneste der var sådan rigtig spænende. jo der skete noget andet men det var bare ikke lige så godt som det andet. Det eneste der var rigtigt spænende var i midten af bogen. Det betyder ikke at den var dårlig fordi at der var også mange andre ting som måske ikke var så spænende men som var godt på en anden måde. 

  "Der var måske indbildning men jeg syntes der var et glimt af ... noget ... i hans øjne" 

  Jeg syntes at Kassie var en god hovedperson. Hun var meget rolig i det. På den måde at når hun blev taget til fange begyndte hun ikke at blive helt skør og skrige. Hun var mere fuck hvordan kommer jeg hjem. Hun var heller ikke særlig tarvelig mod andre andet en Viking men det forstår jeg godt.

   Leo var meget sød han var dog lidt irriterende. Når kassie sagde at han var en heks så troede han ikke på det. Det var sådan lidt du kan se at du har speciel kræfter men nej nej jeg er ikke en heks. 

  Man får ikke så meget af vide om Zan men Jeg glæder mig til at hører mere om Zan. Han var meget mystisk og det kunne jeg godt lide.

  Jeg glæder mig til at hører mere om Kassies fortid og hendes liv efter hun døde. Slutningen var det kedeligste nogen sinde. I sluttet af en bog plejer der at ske noget spænende men ikke i den her bog. Jeg sad bare og ventede på at der ville ske noget. Der blev færre og færre sider tilbage og jeg sad bare der "kommer der til at ske noget eller hvad. Kom nu til sagen"

   alt i alt var det en meget god bog. Den mangler spænding og lidt mere styrke vis man kan sige det sådan. Jeg håber de andre bøger i serien har det. Så jeg vil blive ved med at læse de andre.  

   

    

  Ingen kommentarer:

  Send en kommentar