Søg i denne blog

fredag den 6. november 2015

Booktag

jeg har lavet et lille bogtag som der hedder Snart jul. Der er 3 forskellige spørgsmål og de handler bare en smule om jul så her er de

Hvilken jule bog glæder du dig til at læse?
Jeg glæder mig mega meget til at læse Let It Snow fordi at jeg har hørt at den skulle være rigtig god og meget hyggelig. Sidste år læste jeg julemandens død af Kenneth Bøg Andersen. Den er mega god og kan klart anbefales vis man godt kan lide gysere.

Hvad for nogen bøger ønsker du dig i jule gave? 
Jeg ønsker mig et Percy jackson box set fordi at jeg elsker virkelig den serie og jeg har ikke en eneste kopi af den på min reol så derfor ønsker jeg dem alle sammen. Jeg ønsker mig også det nye box set med Harry Potter fordi at det er mega flot og faktisk også meget billigt og jeg har heller ikke fået læst bøgerne så det ville være dejligt at have dem til når jeg skulle. 

 Hvilken bog der er blevet lavet om til en film glæder du dig til?
Jeg vil nok sige Star Wars fordi at jeg glæder mig til at se om de er lige som gode som de andre er. Eller os vil jeg sige Hunger games Selvom den ikke kommer ud i julen men næsten.

Det var så de 3 spørgsmål.

 

1 kommentar:

  1. Jeg glæder mig også til Let it Snow!! Det er den med tre julehistorier ik'? Blandt andet af John Green. Jeg ønsker mig Vilde Bølger og Mind Games. Jeg glæder mig til Mockingjay Part 2.
    SYS

    Anna Aurora

    SvarSlet