Søg i denne blog

torsdag den 12. november 2015

Divergent 1

 • Sprog:Dansk 
 • Originaltitel:Divergent
 • ISBN-13:9788771053135
 • Sideantal:429
 • Forlag:Forlaget Alvilda 
 • Udgivet:15-03-2012
 • Originalsprog:Engelsk
 • Antal stjerner: 


 • Forlagtes Beskrivelse

  i en postapokalyptisk fremtidsverden lever 16-årige Beatrice Prior, der også bliver kaldt Tris.

  Samfundet er opdelt efter menneskets værdier og kvaliteter.

  Der er fem fraktioner - alle med forskellige normer - som består af: Puritanerne, Sanddru, Pacifisterne, Intelligentsia og Skytsenglene.

  Det er på tide, at Tris finder ud af hvilken del af samfundet, hun hører til, men dét er ikke en let opgave, for det vil for evigt diktere, hvordan hendes liv ser ud, og samtidig kan det ende med at adskille hende fra sin familie


  Min anmeldelse 

  Jeg ville virkelig gerne læse divergent fordi at jeg har set filmen og den er mega god. Jeg var til bogforum og der kiggede jeg lige forbi Alvida standen og sagde hej. Jeg fik så lov til at vælge et anmeldereksemplar og jeg valgte så Divergent. 

  Bogen starter godt ud. i de fleste bøger er starten altid lidt kedelig men det syntes jeg ikke at Divergent var. Den var mega god i starten fordi at jeg blev meget fascineret af universet. Man kommer virkelig til at tænke efter man har læst bogen fordi at universet var så awsome. 

  jeg syntes at bogen er rigtig godt skrevet på den måde at hvis der var en der var kommet til skade så syntes jeg at forfatteren beskriver det så godt at jeg fik kuldegysninger. Jeg syntes også at det sted Skytsengle bor i er mega godt beskrevet. 

  Bogen minder faktisk mega meget om filmen. Alt var nærmest det samme. 

  Jeg syntes af og til at tris var lidt irriterende fordi at jeg syntes at hun tackler tingene forkert. Men jeg tror at alle læsere har prøvet at oplevet hvor at man bare sider og tænker "du skal ikke gøre det" eller "vis du går der ind så dør du".  Jeg syntes også at Tris ændre sig. På den måde at hun i starten er hun meget forsigtig. går med sig selv og tør ikke sige hendes mening. Men i slutningen er hun mega bad-ass og hun er flabet og meget mere voldelig men hun har jo også været igennem meget.

  Jeg har lidt blandede ting om Four. Jeg syntes at Four var mega irriterende i starten af bogen. Han var arrogant og kold. Men han bliver helt klart meget sødere hen ad vejen men alligevel så syntes jeg bare ikke rigtigt så godt om ham. Så jeg håber at han bliver lidt bedre i de andre bøger.

  Så det var en mega god bog. Jeg glæder mig til at læse mere om Tris og ikke mindst filmene. Jeg har ikke givet den 5 stjerner fordi at der var et par tidspunkter hvor jeg ikke var så underholdt men det var heldigvis ikke så mange gange.

  Ingen kommentarer:

  Send en kommentar