Søg i denne blog

onsdag den 18. november 2015

Harry Potter and the Philosopher's Stone

 •  
 • Sprog:Engelsk
 • ISBN-13:9781408845646
 • Sideantal:256
 • Forlag:Bloomsbury Publishing Plc
 • Udgivet:06-10-2015
 • Antal Stjerner: 3,5


 • Forlagets Beskrivelse 
  Prepare to be spellbound by Jim Kay's dazzling depiction of the wizarding world and much loved characters in this full-colour illustrated hardback edition of the nation's favourite children's book - Harry Potter and the Philosopher's Stone. Brimming with rich detail and humour that perfectly complements J.K. Rowling's timeless classic, Jim Kay's glorious illustrations will captivate fans and new readers alike. When a letter arrives for unhappy but ordinary Harry Potter, a decade-old secret is revealed to him that apparently he's the last to know. His parents were wizards, killed by a Dark Lord's curse when Harry was just a baby, and which he somehow survived. Leaving his unsympathetic aunt and uncle for Hogwarts School of Witchcraft and Wizardry, Harry stumbles upon a sinister mystery when he finds a three-headed dog guarding a room on the third floor. Then he hears of a missing stone with astonishing powers, which could be valuable, dangerous - or both. An incredible adventure is about to begin!

  Min anmeldelse

  Jeg havde set er at der var kommet den her nye udgave af Harry Potter. Jeg havde ikke rigtigt planer om at købe den fordi at jeg syntes at den kostede meget. Da jeg så var på Bogforum var den der og den var bare så flot så jeg blev bare nød til at købe den. Jeg gik så hjem og købte den på saxo til 280 kr. 

  Jeg havde aldrig læst Harry Potter før og det er godt nok en stor fejl fordi at den er super god og den bliver 10 gange bedre med nogle illustrationer. Jeg syntes at Jim Kay aka ham der har lavet tegningerne i bogen. Han har lavet et mega godt stykke arbejde. Tegningerne er mega flotte der er en masse flotte farver på. Jeg kunne især godt lide den lilla farve som var på et par tegninger.  

  Jeg syntes at historien fungeret godt men nogen gange var det som om den slet ikke rykkede sig på en måde. Det var lidt som om der bare ikke skete noget. som om de bare gik i skole. Begrund af at jeg har det sådan er nok fordi jeg har set filmen en million gange. Så jeg vidste hvad der skete. 

  En ting jeg ikke var så glad for er at jeg ikke synes at man for så meget at vide om magien og deres timer på skolen. Jeg læste en bog der hedder Jernprøven for et par måneder siden der handler om lidt af det samme men i den bog var der bare meget mere magi syntes jeg. 

  Det var også den første engelske bog jeg har læst og jeg syntes at den er super god til nybegyndere. Jeg syntes ikke rigtig at der er andet at sige om bogen andet end den er god måske ikke så spænende men en bog med et helt fantastisk venskab i. Jeg skal helt klart læse resten i serien.

  Ingen kommentarer:

  Send en kommentar