Søg i denne blog

lørdag den 28. november 2015

Klare Drømme afsnit 1

Klare drømme er en mega fantastisk ting som der går ud på at du vågner op i dine drømme. Når du vågner op i dine drømme kan du begynde at styrer den. Du kan flyve. Blive til en drage eller møde din favorit bog karakter ( det tror jeg er mange af jer gerne vil. Får ikke at sige mig selv ) Vis du er igang med at skrive en bog kan du komme ind og møde din egen hjerne på en møde du kan spørger den om ting. Du bliver meget mere kreativ i dine klare drømme og det bedste af alt er at det ikke er så krævende at få klare drømme.

Jeg sad en søndag aften og kunne ikke sove. Klokken var 2 om natten. Jeg sad bare og googlede ting. Jeg søgte så på How to control your dreams ( jeg aner ikke hvofor jeg tror bare at jeg kedede mig meget sååå ). Jeg faldt så over klare drømme jeg begyndte med det samme at se nogen videoer på youtube. Det var meget svært for mig at tro på det fordi virker jo meget urealistisk men det er det skam ikke. Jeg brugte så to dage på at se videoer og læse små indlæg fra internettet. Jeg syntes at det hele var meget spænende så jeg begyndte at lede efter bøger. Jeg faldt så over en bog der hedder Klare Drømme. Forlaget Det Blå Hus var så søde at sende den til mig. Så jeg er begyndt at læse den og jeg er lidt over halvvejs og den er mega god og meget spænende.

Mere info om Klare drømme

Jeg har så planlagt at lave små afsnit hver Lørdag. Afsnitene vil handle om hvordan det går og hvad jeg har lært og om jeg har fået en klar drøm. Så her er mit første afsnit.


Det er nu en uge siden at jeg har hørt om det her Klare drømme. Der er ikke rigtigt sket noget. Jeg øver alle de ting jeg skal og jeg skriver i min drømme dagbog.  Vis du har set videoen over over dette ( det er videoen med de to hjerner på ) så ved du hvad WILD metoden er. Den prøvede jeg tirsdag og onsdag nat. Det virkede ikke men jeg tror at jeg lige skal øve lidt mere. Jeg tror jeg var lidt for besat på at få en klar drøm og det skal man også passe på med.

Jeg er jo også begyndt på bogen Klare Drømme og får at være helt ærlig er det en af de bedste bøger jeg har læst i den her måned. Der er simpelt hen så meget fedt i den. Der er en historie om en mand som lærte at stoppe rygningen. Det eneste han gjorde var at snakke lidt med en drømme person. Det syntes jeg er helt vildt fantastisk. Der var også en anden historie som handlede om en overvægtig pige som der ikke havde det så godt. Hun spiste usundt hele tiden. Hun lærte så at drømme klart og det der så skete var at hun begyndte bare at spise usundt i drømmen og så spiste hun så sundt når hun var vågen. Hun tabte sig meget og hun har derefter fået et meget bedre liv. Så jeg glæder mig meget til at lærer mere om det og så har jeg ikke mere at sige andet end jeg glæder mig til at se hvad der sker i næste uge.

Husk at del det her. Jeg syntes at det skal rundt til folk fordi man kan altså få det så meget bedre af at drømme klart.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar