Søg i denne blog

lørdag den 7. november 2015

Percy Jackson Og Olymperne

 •  
 • Sprog:Dansk
 • Originaltitel:The last olympian
 • ISBN-13:9788711451878
 • Sideantal:395
 • Forlag:Carlsen
 • Nr. i serien:5. bind
 • Udgivet:08-04-2015
 • Originalsprog: Engelsk
 • Antal stjerner: 4

 • Forlagets Beskrivelse

  Den fatale profeti om Percys Jacksons skæbne afsløres endelig i den store finale! Det ser ikke lyst ud …

  Gennem et helt år har halvblodsbørnene forberedt sig til den endelige kamp med titanerne, vel vidende, at chancerne for at vinde er skræmmende små. Kronos’ hær er stærkere end nogensinde før, og med hver halvgud og gud, som den onde titan rekrutterer, vokser hans magt.

  Mens olymperne kæmper for at få kontrol over monsteret Typhon, som Kronos har sendt tværs over USA med retning mod New York, påbegynder Kronos sin fremrykning mod gudernes bolig, Olympen, der nu lægger ubeskyttet hen på toppen af Empire State Building i New York. Det er op til Percy Jackson og en lille hær af unge halvguder at stoppe Tidens Herre og hans dødsensfarlige hjælpere …

  Gale guder, mytologiske monstre og en helt, der holder helt frem til sidste side. Den allersidste.

  DEN SIDSTE OlYMPER ER FEMTE BIND I SERIEN OM PERCY JACKSON OG OLYMPERNE

  Min anmeldelse

  Som sagt er Percy Jackson Og Olymperne den sidste bog i serien og jeg havet glædet mig rigtigt meget til at se hvad den sluttede med. jeg syntes at den sluttede ok godt det var ikke fantastisk men bestemt heler ikke dårlig.

  Jeg syntes at Rick Riordan er en mega sej forfatter han har skabt den her verden med græske guder og det er bare helt fantastisk. Han har også lige skrevet en anden bog om vikingerne og deres guder. Den hedder Magnus Chase. Den glæder jeg mig også super meget til at læse. 

  Jeg syntes at Percy er en mega fed hovedrolle han er sej og forståelig og han er mega bad-ass til at slås men jeg syntes godt at han kan blive lidt irriterende nogen gange men det er dog ikke så tit. Annabeth er helt klart en af mine Y-personer. Hun er meget hvad kan man sige. Hun siger hvad hun vil og gør hvad hun vil. Jeg tror at bogen kunne blive mega fed vis den var blevet skrevet i hendes perspektiv. Nico er så min anden Y-person. Hans kræfter er bare mega fede og jeg syntes at man kommer til at holde meget af ham begrund af at han er jo lidt uden for det hele vis man kan sige det. Men jeg manglede ham dog lidt. Han var ikke så meget med syntes at jeg faktisk ikke.

  Jeg syntes at den store krig begyndte meget hurtigt. Det var omkring i midten af bogen. Så det syntes jeg var mega fedt. Krigen minede mig meget om Narnia Filmene faktisk og det er mega godt fordi at jeg elsker Narnia filmene. Som jeg også skrev i min forrige anmeldelse så kan jeg alstå godt forstå de onde lidt. Ikke at jeg går ind for hvad de gør men deres grund. Deres grund er at de syntes at guderne er nogen arrogante gude som kun tænker på sig selv og ja det er de. faktisk mega meget og det irriteret mig meget. 

  Men alt i alt så syntes jeg at det var en meget god slutning til en awsome serie som jeg syntes alle der elsker fantasy skal læse. Jeg vil sige at serien er blevet dårligere og dårligere. Så min ynglings er helt klart den første. Så jeg håber at den spin off serie er bedre end Percy Jackson men jeg ved bare ikke helt om jeg kommer til at elske den som jeg eslker Percy Jackson men jeg håber at jeg kommer til at elske den, 

   

  Ingen kommentarer:

  Send en kommentar