Søg i denne blog

onsdag den 9. december 2015

Clockwork Angel

 • Sprog:Engelsk
 • ISBN-13:9781416975861
 • Sideantal:479
 • Forlag:Simon & Schuster
 • Udgivet:31-08-2010
 • Antal stjerner: 3

 • Forlagtes beskrivelse

  magic is dangerous—but love is more dangerous still.
  When sixteen-year-old Tessa Gray crosses the ocean to find her brother, her destination is England, the time is the reign of Queen Victoria, and something terrifying is waiting for her in London's Downworld, where vampires, warlocks and other supernatural folk stalk the gaslit streets. Only the Shadowhunters, warriors dedicated to ridding the world of demons, keep order amidst the chaos.

  Kidnapped by the mysterious Dark Sisters, members of a secret organization called The Pandemonium Club, Tessa soon learns that she herself is a Downworlder with a rare ability: the power to transform, at will, into another person. What’s more, the Magister, the shadowy figure who runs the Club, will stop at nothing to claim Tessa's power for his own.

  Friendless and hunted, Tessa takes refuge with the Shadowhunters of the London Institute, who swear to find her brother if she will use her power to help them. She soon finds herself fascinated by—and torn between—two best friends: James, whose fragile beauty hides a deadly secret, and blue-eyed Will, whose caustic wit and volatile moods keep everyone in his life at arm's length . . . everyone, that is, but Tessa. As their search draws them deep into the heart of an arcane plot that threatens to destroy the Shadowhunters, Tessa realizes that she may need to choose between saving her brother and helping her new friends save the world. . . . and that love may be the most dangerous magic of all
  .

  Min anmeldelse

  Clockwork er den første bog jeg læser af Cassandra Clare. Jeg ærgre mig over at jeg ikke har læst noget far hende noget før fordi det hun er en mega god forfatter. Jeg kan ikke vente til at læse resten af serien og alle hendes andre bøger der forgår i den sammen verden. 
   Jeg havde hørt så mangen ting om de her bøger. De skulle være gode og fantastiske. Jeg syntes at de var gode men ikke mega god.  

  Jeg startede med at høre den på min mobil. Jeg hørte meget. der var omkring en time tilbage før jeg stoppede og samlede min bog op og læste i den i stedet. Som jeg også sagde i min anmeldelse af Spektrum. Så syntes jeg at jeg ikke får særlig meget ud af en lydbog. Da jeg så begyndte at læse den fik jeg meget mere ud af det. 

  Bogen starter godt ud man ved ikke hvad der kommer til at ske men man har en lille ide om det men ikke helt. Bogen er spænende og mystisk. Jeg syntes at det er sådan at en start skal være. så starten er god og fantastisk og det bliver det faktisk ved med at være med nogle undtagelser.

  Det snyder meget når jeg hører lydbog fordi det tager meget langt tid for mig at hører en lydbog færdig så jeg bliver meget utålmodig. Der sker så det at jeg bliver ukoncentreret og så hører jeg ikke efter. Så det jeg plejer at gør er at starte en lydbog. Så hører jeg indtil jeg vil læse den. Den måde virker meget godt for mig.

  Jeg kunne rigtigt godt lide Tessa. Hun var meget mystisk. Man vidste ikke hvad hun var om hun var Warlock eller noget helt andet. Det syntes jeg var mega fedt.

  Jeg glæder mig meget til at læse mere om Tessa og jeg har også alle bøgerne så det er jo god. universet er mega godt. jeg elsker alle de forskellige væsner. Bogen var spænende og fængende ( jeg er mega god til at rime ). Så jeg skal helt klart læse den næste og det syntes jeg også at i skal. 

  Ingen kommentarer:

  Send en kommentar