Søg i denne blog

onsdag den 16. december 2015

Klare drømme •  
 • Sprog:Dansk
 • Originaltitel:Lucid dreaming
 • ISBN-13:9788702205480
 • Sideantal:219
 • Forlag:Det Blå Hus 
 • Udgivet:14-04-2015
 • Originalsprog:Engelsk
 • Antal stjerner: 4
 • Forlagets beskrivelse

  I Klare drømme instruerer forfatteren og drømme-eksperten Charlie Morley os i at blive i stand til at meditere, mens vi sover. De fleste af os sover ca. en tredjedel af vores liv – hvilket vil sige mange år, der kunne bruges til psykologisk og spirituel vækst. Ved at bringe blot et par øjeblikkes klar bevidsthed ind i vores natlige blackout, kan vi bl.a. opnå dyb indsigt i problemstillinger i vores liv og blive mere årvågne i vores dagligdag. Teknikkerne går grundlæggende ud på at lære at vågne op i sine drømme og at drømme bevidst.Gennem disse klare eller lucide drømme, som de kaldes, kan vi ikke alene få adgang til et skatkammer af viden om os selv, men også få mulighed for at kommunikere direkte med vores eget guddommelige selv.Morley giver helt konkrete anvisninger, og teknikkerne kan læres af alle uden forhåndskendskab. Bogen er let læst og indeholder mange øvelser og interessante cases, der inspirerer og vidner om teknikkernes potentiale og gavnlige effekt. Hele bogen igennem kan man mærke forfatterens store engagement og positive energi. 
     Min anmeldelse

  Jeg begyndte at læse den her bog fordi at jeg gerne ville prøve at få en Klar drøm og jeg syntes at Klare drømme var et meget spænende emne. Det jeg håbede jeg ville opnå ved den her bog var at lære og vide mere om Klare drømme. Til det vil jeg sige at mine ønsker blev opfyldt. 

  Bogen handler om Lucid dreaming eller klare drømme. Man læser om hvordan det kom til og hvordan man kan lære det. Der er en masse forskellige øvelser og andre sjove ting i. Jeg har ikke helt lavet så mange af dem i nu men det håber jeg at jeg kommer til. 
  Bogen indholder også andre historier fra andre mennesker som har oplevet mange ting ved at drømme klart. En af de historier som jeg fandt meget interessant handlede om en pige der havde tabt sig meget bare ved at Drømme klart. Pigen spiste meget usundt så i stedet for at spise usundt i virkeligheden så spiste hun det bare i sinde drømme. Det lyder meget utroligt og da jeg fortalte det til mine venner troede de heller ikke helt på det.

  Bogen har helt klart været en stor hjælp til mig. Som sagt var der en masse gode øvelser i som der har hjulpet. Bogen har også været en meget anderledes bog fra hvad jeg plejer at læse. Jeg plejer at læse fantasy men det er den her jo ikke. Jeg vil sige at jeg ikke har planner for at læse andre bøger om luicid dreaming fordi at jeg syntes ikke rigtigt at jeg behøves flere teknikker og viden. Den her bog har faktisk givet mig alt det jeg behøver. Og så også fordi at der ikke rigtigt er flere om dette emne der er på dansk. Jeg syntes også at forfatteren var ekstra god fordi at han var så ung. Hvis han var mega gammel ville han nok haft brugt nogle lidt svære ord som der måske var mange der ikke ville kunne forstå. 

  Så alt i alt var det en meget lærerig bog. Jeg lærte meget om klare drømme og det var faktisk mit mål med den her bog. Så vil du gerne lære at drømme klart så syntes jeg at du skal læse den her bog. Du kan også følge med hvordan det går med mit projekt om klare drømme.

  Ingen kommentarer:

  Send en kommentar