Søg i denne blog

onsdag den 23. december 2015

Nummer ni rejser sig

  •  
  • Sprog:Dansk
  • Originaltitel:The rise of nine
  • ISBN-13:9788758816692
  • Sideantal:386
  • Forlag:Tellerup.dk
  • Nr. i serien:#3
  • Udgivet:22-06-2015Forlagtes beskrivelse 

Mogadorianerne ødelagde planeten Lorien i et forsøg på at udrydde Garden, der har specielle evner. Nogle få lykkedes dog i at flygte til vores planet. Men de brutale mogadorianere er i hælene på dem, så Garden må finde sammen, da de er de eneste, der kan redde Jorden.
John er Nummer Fire, og han reddede den irriterende selvsikre Nummer Ni, men deres samarbejde er fuld af konflikter. Seks leder efter Nummer Syv, Marina, i Spanien og finder hende sammen med Nummer Ti. I stedet for at rejse tilbage til John i USA, beslutter de sig for at rejse til Indien for at finde endnu et medlem af Garden. 

Min anmeldelse

Nummer ni rejser sig er tredje bog i serien om Lorien og Nummer fire og alle de andre gardere. Jeg syntes virkelig at serien er blevet meget bedre end den var i starten. Det betyder ikke den var dårlig i starten fordi at det var den. Men nummer 2 og 3 er bare meget bedre.

Jeg kan huske første gang jeg så I Am Number 4 på dvd. Den var mega god og jeg elskede den bare så meget. Da den var færdig skyndte jeg mig ind og google toerren. Men så læste jeg at den ikke kom og jeg så trist og sur. Jeg fandt så ud af at den var en bog så jeg skyndte mig at læse bogen. Jeg læste den sidste jul. Den var lige så god som filmen faktisk bedre. Jeg læste så toerren i sommers og så fik jeg så læst treeren.

Jeg vil sige at jeg er virkelig blæst væk af den her serie. Den er såååååå god. Det er helt vildt awsome. Den er spænende og jeg elsker deres kræfter. De er mega seje. Min Y-kraft er nok nummer 6. Hun kan styre vejret.  Nu hvor vi snakker om 6 så er hun faktisk min y-person. Hun er meget bad-ass og sassy. Et lille eksempel på hendes sassiness.

"Jeg lover dig at den næste mogadorianer du ser, vil have min fod solidt plantet i røven"

En ting som jeg syntes er lidt mærkeligt er at jeg aldrig har hørt om en pige mogadorianer. Jeg har aldrig nogen sinde læst noget om det eller måske har jeg. Men så har jeg glemt det. Men det kan vel også være lige meget. En person som jeg bare ikke helt kan lide er nummer ni. Han er meget flabet. Ikke flabet som 6 men flabet på så en irreterende måde at jeg får lyst til at kaste med bogen. Nok mest fordi at han er på forsiden.

Så alt i alt er det en fantastisk bog. Jeg tror faktisks at I am number 4 er min nye y-serie. Den skal bare læses af alle dem der elsker fantasy eller bare en helt anderledes historie. Og vis du ikke er så vild med at læse så se filmen den er lige så god som bogen.   

Ingen kommentarer:

Send en kommentar