Søg i denne blog

fredag den 11. december 2015

Smørhår og duksedrenge

 • Sprog:Dansk
 • ISBN-13:9788740024982
 • Sideantal:160
 • Forlag:Politikens Forlag 
 • Udgivet:27-11-2015
 • Originalsprog:Dansk
 • Antal stjerner: 3

 • Forlagtes beskrivelse

  I "Smørhår og duksedrenge" går alting fantastisk. Julen nærmer sig og Anton har bygget Jesus i sne på kælkebakken sammen med sin bedste ven Molly. Anton glæder sig også til at spille Jomfru Josef i krybbespillet. Men så går det galt.
  Først smelter Jesus ved en fejl, så har Mor kun en gammel buk som julepynt og så starter dumme Gilbert Ernst i klassen. Gilbert Ernst er landets klogeste dreng, han har været i fjernsynet og hans mor har en mystisk autocamper. Men værst af alt, så har Molly ikke længere tid til Anton. Derfor bliver Anton nødt til at lægge en plan, der ikke kan gå galt, i "Smørhår og duksedrenge". Han mangler bare lige en stor pakke smør, en æseldragt og en tyk dame med en kæmpe sneplov... 

  Min anmeldelse 

  jeg var i en meget lang reading slump så jeg havde brug for at læse en god børnebog. Jeg var så heldig at politikens forlag lå inden med en god børnebog. De sendte den så. Da den kom begyndte jeg at læse den med det samme.

  Bogen er meget flot. Illustrationerne der er inde i er mega flotte. De er ikke meget detaljeret men det kunne jeg godt lide ved dem. En ting jeg måske syntes var lidt ærgerligt var at de ikke havde farve på. Forsiden har mange flotte farver men ikke dem inde i de er bare sort og hvid. Hvis de havde farver ville jeg nok syntes jeg lidt mere om den.

  Hovedpersonen Anton er en meget sjov og glad dreng. Han elsker at lege med sin bedste veninde Molly. Anton er meget nysgerrig syntes jeg. Da han ser en stor auto camper bliver han meget sådan " hvad mon der er der inde .". Anton er også meget lige som mig. Han hader matematik og han er også super dårligt til det. Jeg er også selv meget dårlig til matematik. Så jeg kunne godt forstår ham.

  Så vis du har en pige eller dreng på 10 år så vil den her være meget god. ( Min lillebror på 10 er også i gang med at læse den ). Den er sjov og let at læse og med nogen flotte tegninger.
   

  Ingen kommentarer:

  Send en kommentar