Søg i denne blog

torsdag den 7. januar 2016

Magnus Chase

  •  
  • Sprog:Engelsk
  • ISBN-13:9780141342412
  • Sideantal:512
  • Forlag:Penguin Books Ltd
  • Nr. i serien:Book 1
  • Udgivet:06-10-2015
  • Antal stjerner: 5
  • Cover stjerner: 4
Forlagtes Beskrivelse

My name is Magnus Chase. I'm orphaned and living rough on the streets of Boston. And things are about to get much worse. My day started out normally enough. I was sleeping under a bridge when some guy kicked me awake and said, 'They're after you.'  

Min anmeldelse  

Magnus Chase er skrevet af Rick Riordan og han er min y-forfatter så selvfølgelig skulle jeg læse hans nye bog. Det gjorde jeg så også og her er min anmeldelse.

Magnus Chase er en af de bedste bøger jeg har læst i år. Den er sjov spændende og universet er mega fedt. Magnus Chase forgår i vores tid så det vil sige vinteren 2015. Magnus Chase er en fattig dreng der lever på gaden. Han er 16 år men han ligner en på 20. Han har levet på gaden siden hans mor død. En dag bliver han vækket af sin hjemløse ven Blitzen. Blitzen fortæller at der er nogen efter ham. Der sker så en masse ting og han ender op i et hotel. Jeg vil ikke sige mere fordi den er 10 gange bedre at læse hvis man ikke ved så meget om den. En anden lille sjov ting jeg først fandt ud af da jeg var 30 sidder inde i bogen. Det er at Magnus CHASE ligesom Annabeth CHASE. I finder ud af i bogen hvad de har med hinanden at gøre.

Magnus Chase er en mega sjov dreng. Han har altid en lille kommentar. Det er ikke altid at han siger den. Men han er alligevel mega sjov. Han lever jo som hjemløs og han har ikke rigtigt nogen familie. Men aligevel så skaber hans sin helt egen familie og det er det jeg godt kan lide ved ham.  Han beskyter sine venner som han ville beskytte sin familie. Han er troværdigt og han er ikke en enspænder. Her er nogle af mine ynglinds tekster fra Magnus.

"I was proud that the four of us responded as a team. In perfect unison like a well-oiled compat machine we turned and ran for our live." 

"I gave the dwarves and arrogant look, like, yeah, thats right. I`ve got a talking disco sword and you don`t.

Bogen har også en masse virkeligheds ting i sig. Som fx. på en dværge bar så spilede de Blank Space en sang skrevet af Tayler Swift. Det syntes jeg er mega fedt fordi bogen skal jo forgå i nutiden og så er det bare mega sejt at Rick kan få det med selvom han er 55 år. Thor han elsker også at se Tv serier. En af hans ynglings er The walking dead. Jeg er også selv meget vild med Walking dead.

Plottet syntes jeg var lidt kedeligt. Det mindede rimelig meget om Percy Jackson. De skal ud på en mission også sker der en masse ting på missionen. Der er selvfølgelig andre monstre og udfodringer. Han kunne nu godt havde skrevet noget lidt andet.
Det her univers er mega fedt men også meget forvirrende. En af de grunde til at den er forvirrende er at Loki har så mange børn at det bliver svært at finde ud af. Men så er det godt at de har lavet en lille ordliste bag i bogen. Men en ting der ikke er så godt er når ordet man leder efter ikke er der. En anden ting er at når der er en der skriver kæmpe så tænker jeg på en høj man eller dame. Men i den her bog kan en kæmpe være ligeså stor som et menneske og ligeså høj som en skyskraber.

Så vis jeg skal opsummere bogen så syntes jeg at Rick har lavet en super god bog som jeg glæder mig at læse mere om. Jeg glæder mig til at høre om hvad der kommer til at ske med Magnus og alle hans venner. Bogen er sjov spænende og fantastisk. Det univers han har skabt er mega unikt. Men der er nogen ting som man lige skal have på plads men det håber jeg kommer i de næste bøger. 


Ingen kommentarer:

Send en kommentar