Søg i denne blog

fredag den 1. januar 2016

Shadow Of The Queen

  • Sprog:Engelsk
  • ISBN-13:9780785183938
  • Sideantal:112
  • Forlag:Marvel Enterprises 
  • Udgivet:03-09-2013
  • Antal stjerner: 4


Forlagets beskrivelse. 

Dive into the immersive world of ABC’s “Once Upon a Time” like never before as Marvel Entertainment and Disney-ABC Television Group proudly unveil your first look at Michael Kaluta's lettered pages from ONCE UPON A TIME: SHADOW OF THE QUEEN! The first official graphic fiction tie-in to the hit ABC series takes fans deep into the world of Fairy Tale Land, where the fabled storybook characters we all grew up with are real, with the forces of good and evil locked in an epic struggle!

Min anmeldelse

Jeg elsker virkelig meget Once Upon A Time. Det er en af mine y-tv serier så selvfølgelig skulle jeg også læse den tegneserie som handler om Once Upon A Time. Hovedpersonerne er Regina aka The evil queen og the huntsman. Jeg kan lide begge men min yndlings er helt klart Regina. Hun er min y-person i tv serien og det er hun også i tegne serien. Hun er sassy og flabbet på den gode måde. Men jeg må nu sige at hun er lidt ond i den her. Jeg havde også savnet Rødhætte. Hun er ikke så meget mere med i serien. Jeg tror det er over 2 sæsoner siden jeg har set hende. Det gælder det samme med The Huntsman. han er heller ikke særlig meget med.

En af de ting der gjorde den lidt dårlig var at den var så kort. Jeg fik den og tænkte at den var mega kort. Det var den så også. Den handler om at The Evil queen får en flok ulve til at dræbe Snow White. Den ulve flok er så Reds gamle så det er derfor at hun er med. Jeg syntes  at det var meget spændende. Hvis den var dobbelt så lang Så tror jeg at jeg ville have givet den 5 stjerner. Da jeg startede den vidste jeg faktisk ikke så meget om plottet og det havde jeg det faktisk fint med.

Tegningerne i den er mega flote. Det er den flotteste tegneserie jeg  nogensinde har læst. Hvert kapitel var det en ny person der havde tegnet. Det virkede mega godt for mig. Der var bare et enkelt kapitel jeg ikke kunne lide og det var kapitel to. Det var meget underligt farvet og meget grumset på en måde. Men ellers var alle de andre flotte. Jeg kunne især godt lide den første.

Så hvis du er fan af tv serien så skal du læse den her. Det er en lille ekstra story som der ikke er i serien. Det er en hurtig tegneserie men en god en af slagsen. Den er måske lidt for kort men det er ok. Men så er det jo godt at der er en til tegneserie med Once Upon A Time. 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar