Søg i denne blog

lørdag den 30. januar 2016

The fall of five

 • Sprog:Engelsk
 • ISBN-13:9780061974632
 • Sideantal:355
 • Forlag:Harpercollins Childrens Books
 • Udgivet:22-07-2014
 • Antal stjerner: 3
 • Forlagtes beskrivelse

   The Fall of Five is the fourth novel in the New York Times bestselling I Am Number Four series by Pittacus Lore. The Garde are finally reunited, but do they have what it takes to win the war against the Mogadorians?

  John Smith—Number Four—thought that things would change once the Garde found one another. But he was wrong. After facing off with the Mogadorian ruler and almost being annihilated, the Garde know they are drastically unprepared. Now they're hiding out in Nine's Chicago penthouse, trying to figure out their next move.

  The six of them are powerful, but they're not strong enough yet to take on an entire army—even with the return of an old ally. To defeat their enemy, the Garde must master their Legacies and learn to work together as a team. More important, they'll have to discover the truth about the Elders and their plan for the Loric survivors.

  And when the Garde receive a sign from Number Five—a crop circle in the shape of a Lorien symbol—they know they are close to being reunited. But could it be a trap? Time is running out, and the only thing they know for certain is that they have to get to Five before it's too late.

  Min anmeldelse  

  The fall of five følger de 10 garder fra planeten Lorien. Det er den fjerde bog ud af 6. Den sidste bog udkommer til sommer. Jeg kan ikke vente med at læse de næste. Den her serie er bare så god. Men jeg syntes faktisk ikke at jeg høre så meget om den på booktube og bookstagram. Serien fortjener virkelig mere opmærksomhed fordi den bare er så god.


  Bog et var super god. Bog to var bedre. Bog 3 var fantastisk. Så serien blev bare bedre og bedre. Men bog fire var faktisk ikke bedre end de andre. Jo den var god men ikke som de andre. Den var mere som en lille efterfølger til treeren også kommer femmeren. Så jeg håber på at De tre andre bliver bedre end 4 men det kunne da også være mega fedt hvis de bliver bedre end de tre første.


  Den her serie kan seriøst gå i den retning den vil. Jeg er rimelig sikker på at jeg stadig ville kunne lide den hvis den gik i en anden retning. Den kunne ende med at de onde vinder. Jeg ville være ligeglad. Den er bare så god at det kun kan gå godt med den.


  En af de grunde til at jeg ikke syntes at den her var så god som de andre er. I bog fire har man forskellige POV. For det meste er det John, Sam og Mariana. Jeg kunne seriøst ikke lide Sams POV. Han er bare lidt kedelig. Jeg kan helt klart lide ham. Faktisk rimelig meget men han fungerede bare ikke som POV. Derimod syntes jeg at Mariana var super spænende som POV. Hendes kræfter er bare super seje. En ting jeg hader ved at de skifter POV er at de ikke skriver hvem det er. Så man skal gætte sig til hvem det er. Det er egentlig meget irriterende. De kunne jo godt skrive oppe i hjørnet hvem det er vi læser om.

  Men ellers var bogen action fyldt. Den var en smule romantisk og det er det jeg kan lide ved ungdomsbøger. De skal være spænende og der må godt være en smule kærlighed. Bare ikke for meget. Den havde lige hvad den skulle indeholde. Så hvorfor ikke give den flere end 3 stjerne. Det er fordi at den ikke har lige så meget action som de andre. Også irriterede de der POV mig også bare meget.
   

  Ingen kommentarer:

  Send en kommentar