Søg i denne blog

tirsdag den 19. januar 2016

Urværksprinsen

 •  
 • Sprog:Dansk
 • Originaltitel:Clockwork Prince
 • ISBN-13:9788721036782
 • Sideantal:447
 • Forlag:Borgens forlag
 • Nr. i serien:2. bog
 • Udgivet:17-07-2012
 • Originalsprog:Engelsk
 • Antal stjerner: 5
 • Forlagets beskrivelse

  Urværksprinsen - Djævelske mekanismer 2 af Cassandra Clare er andet bind i serien om en række racer, alle en del af underverdenen, der blev indført i hendes første serie om Dødens instrumenter.

  I Londons underverden i det 19.-århundrede, har Tessa Gray fundet i sikkerhed hos Skyggejægerne. Men sikkerheden viser sig at være overfladisk, da hemmelige styrker ser hendes beskytter Charlotte, replaced som overhovede af Instituttet. Hvis Charlotte mister sin position, vil Tessa blive smidt på gaden, og dermed et let offer for den mystiske magiker, der vil bruge Tessa´s krafter for hans egne mørke hensigter... 


  Min anmeldelse

  Uvræksprinsen er bog to i serien Djævelske Mekanismer. Bog et var super god. Men den manglede alligevel lidt. Så jeg havde håbet på at det ville gå i opfyldelse i bog to. Det gjorde det kan man vel sige men ikke helt.

  Bogen handler om Tessa som arbejder sammen med skyggejægerne. De er imod Mortmain. Manden der vil udslettet alle skygejægere. Tessa går som sagt sammen med skyggejægerene og hun forelsker sig med de to drenge Will og Jem. ( Min y er helt klart Will. ) Hun ved ikke hvem hun vil vælge og det syntes jeg faktisk fylder en del af bogen. Altså Tessa der er forvirret over hvem hun bedst kan lide. Jeg syntes ikke rigtigt det gjorde så meget i starten. Men da det begyndte at blive slut tid så holdte det bare ikke helt. Det var som om de havde brugt kærligheden som slutning. Jeg elsker en spænende slutninger og det var den her bare ikke. Så jeg kunnet godt havet ønsket mig en lidt mere spænende slutning. Det håber jeg bare kommer i den næste.

  Personerne bliver helt klart også meget bedre i bog to især Will. Jeg vil ikke sige hvorfor fordi det ville spoile det. Jeg kan virkelig godt lide alle personerne. Men en person jeg ikke så godt kan lide er Sophie. Hun er meget irriterende. Hun er vel meget sød men hun irriterer mig bare meget. Men ellers er mine y Tessa og Will. De passer mega godt sammen. Og jeg syntes helt klart at de skal være sammen. Jeg kan egentlig også godt lide Gidion. Jeg kan faktisk meget godt lide familien Lightwood. Men jeg tror det er fordi at Alec fra TMI er far Lightwood slægten. 

  Plottet var mega godt. Cassandra Clare er bare mega god til at skabe drama og spænding. Bogen er simpelthen så spænende. Det var bare mega fedt at læse. Måske er det ikke altid action spænding men så er det kærligheds spænding og det kunne jeg faktisk godt lide. Bogen indeholdte bare så mange ting og det var ikke engang så man blev forvirret. Det hele fungeret bare så godt undtag lige slutningen selvfølgelig men det har jeg jo snakket om.

  Så jeg må sige at Toerren er lige så god som etteren. Bogen er fyldt med spænding og kærlighed. Jeg håber på at den sidste bog er mindst lige så god som de andre. Jeg er faktisk også begyndt på The mortal instrument og jeg må sige at den er også super god. Så vis du elsker fantasy så skal du begynde den her serie. DET ER ET MUST-READ.


  Ingen kommentarer:

  Send en kommentar