Søg i denne blog

søndag den 3. januar 2016

Varulv

  •  Sprog:Dansk
  • ISBN-13:9788771760354
  • Sideantal:68
  • Forlag:Forlaget Fahrenheit 
  • Udgivet:10-12-2015
  • Originalsprog:Dansk
  • Antal Stjerner: 2
  • Cover stjerner: 2
 Forlagtes beskrivelse 


nogle mennesker syntes sikkert jeg var underlig, men sådan måtte det være. Ensom var jeg vel. Naturligvis var jeg det.

Jeg holdt af at vandre i byen om natten. Især de tomme pladser og den affolkede park tæt på hvor jeg boede.

Men så begyndte jeg at møde manden med
sablen og pigen der nærmest virkede som om hun gik i søvne.

Og når jeg vågnede op ad dagen og tændte for nyhederne snakkede de pludselig om en varulv der var løs ...

Min anmeldelse 

Jeg vil starte med at sige at Varulv er den mærkeligste bog jeg nogensinde har læst. Den lyder også meget mærkelig fra det der står bag på bogen. Den er kun på 68 sider så da jeg skulle til at læse vidste jeg ikke helt rigtig hvad jeg troede den ville være. Altså når jeg begynder en bog så har jeg en lille ide om hvad jeg vil synes om den. Men sådan havde jeg det ikke med denne.  

Bogen starter meget dårligt. Man bliver bare kastet ind i den her verden. Eller man kan vel ikke helt sige verden. Det er sådan set bare København. Man ved ikke hvad hovedpersonen hedder og det for man heller ikke fortalt. Det syntes jeg var meget mærkeligt altså man skal da vide hvad hovedpersonen hedder. Men det syntes forfatteren ikke. Det betyder måske ikke så meget hen af vejen. Men på sammen tid ville jeg gerne vide hvad han hed.

Det føltes også som om at handlingen var den samme hele tiden. Det hele var bare det samme fra hvad han gjorde til hvem han mødte. Der skete selvfølgeligt noget andet men jeg følte bare at det var en genfortælling af dagen før. Men på sammen tid var det vel et ok godt plot. Altså der var en varulv på fri fod. Hovedpersonen møder så manden med sablen som er en varulve jæger. Man ved ikke hvem varulven er men jeg troede at jeg vidste hvem det var. Men det var så ikke den. Så der var alligevel lidt spænding i slutningen.

Jeg syntes ikke rigtig at coveret på bogen siger mig så meget. Jeg syntes at coveret på en bog skal sige noget om bogen. Det gør den her ikke rigtig syntes jeg. Men så alligevel så siger det et eller andet som fx. Bogen forgår mest om natten og på coveret er det meget mørkt. Så da jeg læste den så kom det bare som en refleks til mig at det var mørkt og uhyggeligt.

 jeg vil sige at bogen har været meget underlig. Jeg tror at den har sådan en skjult mening med bogen men det har jeg ikke lige opfattet hvad det kunne være. Den her anmeldelse har faktisk også været meget svær at lave fordi at jeg ikke ved om jeg kan lide den her bog eller ikke. Men hvis du kan lide mystiske bøger og du gerne vil læse noget lidt anderledes så tror jeg at den her vil være god til dig. 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar