Søg i denne blog

torsdag den 11. februar 2016

Grisha 1: Pigen og mørkningen

Grisha 1 er en fantasy bog som bare lyder mega god. Den er meget populær og har fået meget hype på booktube. Jeg er selv virkelig glad for at den kommer på dansk. Jeg ved faktisk ikke så meget om den andet end nogle børn som har eller får kræfter. Bøger som handler om børn med overnaturlige kræfter lige min stil. En dårlig ting ved bogen er coveret. Det er ikke helt så flot. Det engelske cover er super flot men det danske. Naaah. Det er ikke så flot. Jeg ved endnu ikke hvornår den udkommer men jeg håber det er snart. 

 


SKYGGEHAVET – en ørken af livsfarligt, uigennemtrængeligt mørke – har delt nationen Ravka i to. Det engang så stolte rige er på randen af kollaps.

ALINA  STARKOV – en bleg, forældreløs pige – opdager en enestående evne, da hendes bedste ven såres livsfarligt under en rej
se gennem mørket. En evne, der giver Alina adgang til grishaernes overvældende verden.

MØRKNINGEN – en fascinerende, forførende og ubegribeligt farlig mand – er grishaernes hemmelighedsfulde leder. Med Alinas hjælp vil han oplyse Skyggehavet og genrejse riget.Men intet er, som det ser ud til, og mens rigets skæbne hviler på Alinas skuldre, er hun tvunget til at se sandheden om grishaerne i øjnene – og om sit eget forhold til deres dragende leder.

"Pigen og mørkningen" er første bog i Grisha-trilogien.

“Tryllebindende ... Bardugos verden vil give dig kuldegysninger.” – New York Times

“Et førsteklasses eventyr, en bevægende kærlighedshistorie og et fængslende mysterium i én bog.”– Rick Riordan, forfatter til "Percy Jackson"-serien.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar