Søg i denne blog

søndag den 7. februar 2016

Thomas Alsop. Manhattans beskytter

  • Sprog:Dansk
  • ISBN-13:9788771760033
  • Sideantal:112
  • Forlag:Forlaget Fahrenheit
  • Udgivet:04-06-2015
  • Originalsprog: Engelsk
  • Antal stjerner: 3Forlagtes Beskrivelse
Hvad ville du gøre, hvis du var udstyret med magiske kræfter og ansvar til at beskytte øen Manhattan i New York mod onde, overnaturlige kræfter?  

Hvis du var Thomas Alsop, ville du få dig et reality-show og score kassen på det!  

Thomas Alsop er den nuværende ”Manhattans beskytter”, en benævnelse, der er gået igen generation efter generation. Han beskytter Manhattan fra det onde ved at bruge sin familie magiske evner, er rig og berømt, men også belemret af at være sin generations okkulte kriger.

Min anmeldelse

Thomas Alsop er en tegneserie skrevet af Den amerikanske Chris Miskiewicz og den danske Palle Schmidt. Når men bogen handler om manden Thomas Alsop. Thomas er Manhattens beskytter. Det betyder at han skal beskytte mennesker fra Spøgelser og dæmoner. Han er lidt anderledes fra hans familie og de gamle beskyttere. Han er mere barnlig. Han leger med hans dæmon udstyr og han har sit eget talkshow. Jeg syntes at det lød mega sjovt med talkshowet det er sådan lidt anderledes. Men man læste bare ikke så meget om det.

Tegneserie har nogle flotte tegninger. Ikke fantastiske men jeg kedede mig ikke da jeg læste den. Bilederne var en smule grumset men jeg kunne på en måde godt lide dem. De var meget mystiske ligesom historien. Bogen som jeg sagde var mystisk og speciel. Den mindede mig en smule om The Mortal Instrument. Den handler også om dæmoner og alt sådan noget.

Thomas er hovedpersonen og han var en rimelig god hovedperson. Han var rimelig cool. Han elsker rock musik og elsker bands. han har også sit eget Talkshow som jeg også syntes var fedt.

Bogen er mystisk. Man for en helt del at vide om den tidligere Beskytter. Det var fedt fordi at man sådan kom tilbage i tiden på en måde. Man så hvordan Manhatten var da den slet ikke var noget særlig.

Jeg glæder mig meget til at toerren kommer ud på dansk. Bogen var god og mystisk og meget anderledes fra andre historie jeg har læst. Den er original og den har flotte billeder. 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar