Søg i denne blog

onsdag den 3. februar 2016

World war X. Hélius

 • Sprog:Dansk
 • ISBN-13:9788771760057
 • Sideantal:48
 • Forlag:Forlaget Fahrenheit 
 • Udgivet:04-06-2015
 • Originalsprog:Fransk
 • Antal stjerner: 1 • Forlagtes beskrivelse

  Den danske tegner Peter Snejbjerg har i nu et par årtier tegnet for store amerikanske forlag som DC Comics og Dark Horse. Men med World War X har Snejbjerg været på eventyr på det fransksprogede marked, og hvilket et!  

  Vi er 2017, da menneskeheden støder på en af de største farer i dens historie. En hidtil ukendt livsform opdages på Månen og på Jorden. Hurtigt står det klart, at disse monstrøse, fremmede væsener har destruktive hensigter. De ødelægger alt liv på deres vej og kaster jordens befolkning ud i en altødelæggende verdenskrig mod denne nye art.  

  Menneskehedens eneste håb hviler nu på den ældste indbygger.  

  Der er dømt sci-fi action-horror for alle pengene, når Snejbjergs usvigeligt sikre pen illustrerer Jerry Frissens manuskript. Snejbjerg er rundet af den amerikanske tegneseriegigant DC, hvor han har arbejdet på flere serier og med navne som bla. tæller Garth Ennis, Jamie Delano og Mike Mignola, og med Jerry Frissen har han ved sin side en belgisk/amerikansk serieforfatter, der bl.a. står bag kulørte succeser i den fransksprogede verden som Lucha Libre og The Zombie That Ate The World.

  Min anmeldelse   

  World War X lød som en mega god bog. Tegningerne var flotte. Farven sad i skabet Og historien virkede bare så god. Men jeg blev lidt skeptisk da jeg så at der kun var 50 sider i. allerede da jeg havde læst 10 sider vidste jeg bare at den ikke var noget for mig.

  i starten af bogen møder du en masse mennesker. Jeg syntes at det blev forivrende hvem der var hvem. Fordi man ikke vidste noget om dem. Jeg syntes også at de lignede hinanden. Personerne var egentlig bare flade. Du fik ikke forklaret de forskellige ting så grundigt.

  Et plus fra bogen er tegningerne. Den eneste ting som ikke har gjort at den fik 0 stjerner er tegningerne. Så hvis tegningerne var grimme havde jeg bare givet den 0 stjerner. Eller hvad. Jeg kunne også godt lide historien i den. Altså jeg kunne godt lide sådan handlingen. Men de havde bare ikke lavet den så fantastisk som jeg havde håbet på. Alt ting skete for hurtigt. De var bare ikke detaljeret. Hvis bogen havde 150 til 200 sider så tror jeg at den ville havde været super god. Og jeg havde måske endda givet den 4-5 stjerner.

  Så alt i alt vil jeg sige at jeg er rimelig skuffet over bogen. Personerne er flade historien var interessant men alt for hurtig. Hvis du kan lide korte hurtige tegneserier med super flotte tegninger er den her noget for dig.


   

  Ingen kommentarer:

  Send en kommentar