Søg i denne blog

onsdag den 2. marts 2016

Næslandet. Bind 2 - Vinterkrigens ofre

http://www.evaegeskjold.dk/media/17462/_the_nesslands_3_-_the_carpenter_s_secret__final_cover_500x740.jpg
 •  
 • Sprog:Dansk
 • Originaltitel:Næslandet 2 - Vinterkrigens Ofre
 • ISBN-13:9788799689118
 • Sideantal:510
 • Forlag:Andersen & Vig 
 • Indbinding:Bog, hæftet
 • Udgivet:10-06-2014
 • Originalsprog:Dansk


 • Forlagtes beskrivelse


  '
  ... en flot fortsættelse ...''... en imponerende debut ...''... skildret meget overbevisende ...''... uhyre velskrevet og fængslende ...''... et godt beskrevet eventyrunivers ...'

  Ti ud af ti stjerner på Bookeater.dk:

  'ADVARSEL! Denne er endnu bedre end den første bog i serien, og man bliver fanget af historien og desperat efter det tredje og sidste bind, der først udkommer i 2015! Sig ikke at jeg ikke har advaret dig!'

  'Første bog i serien var god, denne er fantastisk! Jeg er så begejstret for denne fortsættelse og MÅ bare have slutningen. Nu! Handlingen i denne bog holder en konstant spænding. Hver gang et problem er løst dukker to nye op, mange af nøglepunkterne i historien opnås, og man kan bare ikke få nok. Denne bog kan varmt anbefales, man bør dog have læste første bind først, for at få mest muligt ud af historien. Historien er som den første bog velkomponeret og gennemtænkt. Et mesterværk, vil jeg ligefremt kalde dem. Den skal læses igen! (og det er noget jeg ellers sjældent gør!)'

  Andet bind i fantasyserien om Næslandet. Fortællingens hovedperson, Oona er vendt tilbage til Lundene, men meget gik galt på den rejse, som hun foretog til Aisgard. Det er nu, hun skal leve op til profetiens ord, men er hun i stand til det? Hvad er det for evner, profetien foreskriver, at hun er i besiddelse af, og hvad er der sket med hendes familie? 'Vinterkrigens Ofre' tager fat, hvor første bind 'Legenden om Querqus Skjoldet', slap. De ubesvarede spørgsmål hober sig op i Oonas hoved, og hendes krop opfører sig underligt. Noget er helt galt.

  Målgruppen er fra 12-13 år og opefter
   

  Min anmeldelse  

  Bog to i serien Næslandet skrevet af Eva Egeskjold. Vi følger Oona ud på hendes eventyr. Eventyrene i bog et var gode men bog to er et klart upgrade. Bog to er meget bedre og meget mere eventyrlig. Bogen er bare skrevet helt perfekt.

  Oona har et stort pres på sig. Det er hende der skal rede Næslandet. Jeg syntes at Oona bliver ved med at være sej. Hun bliver på en måde meget mere moden hvis man kan sige det sådan. Oona finder ud af mange ting om sig selv og hun tager det faktisk godt. Jeg fik en fornærmelse at jeg kendte Oona og jeg var inde i verdner med hende.

  Bog to er meget mere spørgsmålstegn agtig. Hvad er det for nogle kræfter Oona har? Hvor er hendes familie og hvad er der sket med dem? og hvad sker der i slutningen? Den slutning far seriøst sindssyg spænende. Det er faktisk lidt svært at lade være med at spoile noget.

  Bog et var god. Bog to var bare fantastisk. Den var meget mere episk og du lære de forskellige personer meget bedre at kende. Så hvis du kunne lide bog et så SKAL DU LÆSE BOG TO.


  Ingen kommentarer:

  Send en kommentar