Søg i denne blog

onsdag den 31. august 2016

Harry Potter and the cursed child.

 
Sprog:Engelsk
ISBN-13:9780751565355
Udgivet:31-07-2016
Forlag:Little, Brown Book Group
Stjerner 3
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Forlagtes beskrivelse
 
 Den sidste Harry Potter bog udkom I 2007, og nu er karaktererne og universet, med så mange hengivne fans verden over, tilbage. Titlen er denne gang ”Harry Potter and the Cursed Child”, og bogen er dermed den ottende om Harry, der lever i en magisk parallelverden til det samfund vi ellers kender. Ny udgivelsen adskiller sig dog denne gang ved, ikke at ligge direkte i forlængelse af de tidligere bøger. Derimod foregår den 19 år ud i fremtiden, hvor Harry er blevet voksen, og har kone og børn.

”Harry Potter and the Cursed Child” er baseret på manuskriptet fra den første officielle teaterforestilling om Harry Potter. Af samme grund er dette en ”special rehersal edition”, hvor J.K. Rowling har to medforfattere i form af John Tiffany og Jack Thorne. Den endelige udgave først udkommer i starten af 2017, hvor denne særudgave derfor vil gå ud af handlen.

Der er dog ikke tvivl om, at ”Harry Potter and the Cursed Child” igen vil være med til at tryllebinde fans globalt
 
Min anmeldelse
 
Jk Rowling er nu kommet ud med en ny bog i samme univers som Harry Potter bøgerne. Jeg har ikke læst nogle af bøgerne andet end den første. jeg er en meget stor fan af filmene. Jeg var meget meget spændt på at se hvordan bogen var. Jeg vidste ikke så meget om den andet end at det forgik 28 år efter Harry Potter And the Deadly Hallows. Jeg vidste ikke hvem hoved personerne var eller hvad plottet var. Det gjorde min læse oplevelse bedre. Når du starter bogen skal du ikke vide noget om plottet fordi det gør den meget bedre. 
 
Plottet i bogen var lidt fladt nogle gange. Den mindede nogle gange om en fanfiction. Det var ikke helt det fedeste fordi jeg havde regnet med en god bog. Det var den også på nogle punkter. Personerne var meget spænende og livlige. De var gode og følge og jeg kunne godt tænke mig at læse mere om dem. Bogen er skrevet som et manuskript. Man fik ikke deres tanker med begrund af det. Det var sådan set lidt u fedt da man ikke for det samme indtryk på personerne som man ville hvis vi også fik tankerne.  
 
 Jeg håber på en 2 bare som en rigtigt bog. Jeg tror at den ville blive meget bedre. Jeg kunne også sygt godt tænke mig at se det som teaterstykke. Men desværre er det ikke i dk men i London. Det var alt om Harry Potter and the cursed child.
 
 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar