Søg i denne blog

onsdag den 31. august 2016

Kick-ass
Sprog:
Dansk
ISBN-13:
9788771760569
Sideantal:
200
Udgivet:
07-07-2016


Forlag:
Forlaget Fahrenheit
Antal stjerner: 5

 Forlagtes beskrivelse

Har du nogensinde haft lyst til at være superhelt? Altså, jeg mener VIRKELIG haft lyst til at være superhelt?

Dave Lizewski har. Men i modsætning til dig og mig har han ikke i sinde at nøjes med dagdrømmene.

Dave beslutter sig for at gøre sit trøstesløse liv mere spændende, så han designer et kostume og tager navnet "Kick-Ass" i håbet om at gøre bare en lille forskel. Men uden egentlige superkræfter og oppe imod New Yorks mest hårdkogte kriminelle, har Kick-Ass måske rodet sig ud i mere, end han kan hamle op med.

Da hans hemmelige identitet som superhelt med en eksplosivt voksende fanskare takket være en viral video får andre udklædte selvtægtsmænd til at indtage byens gader, går det op for Dave, at hans fritidsbeskæftigelse ikke kun er dødelig alvor, men egentlig heller ikke særlig smart.

Men når først kostumet er ude af skabet, er det svært at gemme bort!

min Anmeldelse

Kick-ass er en virkelig flot illustrerer tegneserie. Farverne er meget flotte og de er meget detaljeret. Jeg blev meget overrasket da jeg så på tegningerne. Tegneserien var en meget fin længde og jeg syntes at den var lige tilpas. 

I Kick-ass følger man en dreng som gerne vil være en superhelt. Han er ikke just den bedste men han prøver sit bedste. I hans "kamp" mod de onde møder han to andre superhelte. De to andre superhelte vil jeg ikke sige så meget om, andet en de var mega seje. Bogen er virkelig voldsom. Der er massere af vold og våben og meget mere. Så bliver det ikke bedre. Men jo det gør det. Der er nemlig også en film baseret på tegneserien.

Den er lavet på en utrolig fed måde fordi den ikke er så langt fra virkeligheden. Det kunne ligeså godt havde sket. En dreng som virkelig gerne vil være superhelt går ud i verden og prøver at gøre gode ting. Men han for sig rodet ud i noget meget dårligt. 

Kick ass var en virkelig god tegneserie. Den er fyldt med humor, slåskampe og meget mere. Den ville være et perfekt match til en tegneserie fan som elsker superhelte film/bøger.

  

Ingen kommentarer:

Send en kommentar