Søg i denne blog

fredag den 16. september 2016

Half lost

  • Sprog:Dansk
  • ISBN-13:9788711377291
  • Sideantal:424
  • Udgivet:29-08-2016
  • Forlag:Carlsen
  • Antal stjerner: 4 

Forlagtes beskrivelse 

Nathan er på flugt igen. Han er stærkere end nogensinde - og mere forhadt end nogensinde. For at redde Alliancen er han nødt til at risikere sit liv - og imens søger han hævn over dem, der har svigtet ham. En voldsom og gribende afslutning på Half Bad-trilogien, der gemmer på et twist til slut, som man ikke har set komme.   "En af den slags bøger, hvor man ikke kan vente på fortsættelsen" - Weekendavisen "Half Bad er en fantastisk god bog!" - Bogboxen.dk "Fascinerende." Troldspejlet  Serien var solgt til 42 lande allerede inden udgivelsen af bind 1. En filmatisering er på vej.

Min anmeldelse   

Half lost er 3 og sidste bind i serien om Nathan. Historien havde fanget mig ved bog et og jeg blev hængende igennem bog to. Nu er jeg så færdig med bog tre og jeg må sige at det har været en god læse oplevelse. Bog et er helt klart den bedste i serien stærkt efterfulgt af bog tre. Bog to var sådan lidt mæh. Men jeg skal snakke om bog 3 og jeg har meget blandede meninger.  Starten af bogen forgår i en skov, eller skulle jeg sige halvdelen af bogen forgår i en skov. Jeg sad og ventede på at de ville skifte location. Der gik så bare ekstremt meget lang tid. Bogen var sådan lidt langsom i starten men den bliver hurtigt mere spænende. Efter de kom ud af skoven gik det kun op af bakke. Der begyndte at ske mere og det blev meget mere interessant.
    
Nathan er vores hovedperson og han var altså lidt for meget i den her bog. Han var virkelig voldsom og han gennem tænkte ikke noget. Han var led mod de fleste. Jeg vil sige han blev bedre hen af i bogen men det irriterede mig meget. Det eneste han tænkte på var Annalise. Han var alt for opsat på hende og det var meget belastende. 

Hele universet er virkelig godt gennemtænkt og virkeligt interessant.  Heksene og deres kræfter er virkelig godt lavet. Jeg er sådan lidt sur over at der ikke kommer flere bøger. Det kunne være virkelig nice hvis der kom en spin off serie. 

slutningen af bogen er mega god. Der er fyldt med action. Man fik set en hel del af heksens kræfter.
Alt i alt var bogen en god slutning til serien. Der var nogle issues i starten.
 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar