Søg i denne blog

onsdag den 5. oktober 2016

Den store missionSprog:Dansk
ISBN-13:9788740031454
Sideantal:212
Udgivet:28-09-2016
Forlag:Politikens Forlag
Antal stjerner: 3

Forlagtes beskrivelse

Thomas har en drøm. Sammen med sin bedste ven, Christian, skal han på en mission, der vil gøre de to drenge til mænd. De vil se bryster. I levende live. De har på fornemmelsen, at de er de eneste to drenge i 7. klasse, der aldrig har set nogen, og at hvis de ikke får set et par inden 8. klasse, vil de dø som ensomme jomfruer uden hår på brystet.

I "Den store mission" er Thomas og Christian i færd med at planlægge, hvordan de skal få deres mission til at lykkes. De skal bare også lige jonglere ting såsom kærlighed, sure forældre, Bjarke fra parallelklassen, der forpester Thomas' liv og ham den nye dreng, som blev smidt ud af skolen i nabobyen og derfor er lidt farlig.

"Den store mission" er en historie om venskab og løjer, og om at lære, at det ikke er alt, der er rigtigt, bare fordi det bliver sagt højt.
 

Min anmeldelse 

Den store mission handler om de to drenge Thomas og Christian. De er begge 13 år og bor i den lille by Sønder Felding. De har deres lille hemmelighed klub i skolens kælder. Thomas og Cristian har en lille hemmelig boks hvor de har billeder af piger.  De vil begge to gerne se et par bryster i virkeligheden. Så det har de tænkt sig. Det går bare ikke helt så godt.

Jeg kunne virkelig godt lide bogen. Den handler om 13 årige børn og jeg er selv 13 år. Så jeg kunne relatere meget til den. Min lille bror har også læst den og du kan læse hans meninger til sidst. Thomas skov er har fået skabt en virkelig sjov og god bog. Han har virkelig fået sat sig ind i hvordan det er at gå i skole osv som 13 årig.

Min y-person var ham den nye dreng der kom ind i klassen. Han var meget mystisk og anderledes end de andre børn fra klassen. Han måtte holde fester og han havde en sej storebror osv. Thomas og Christian var meget besat af ham på den måde at de også syntes at han var sådan lidt underlig. Jeg havde lidt troet at ham her den nye ville komme ind i klassen og stjæle Thomases og Christians venskab. Det skete ikke og det har jeg det helt fint med. Det ville havde været lidt en kliché.

Fordi den har fået 3 stjerner er fordi den var meget anderledes end hvad jeg plejer at læse. Jeg læser ikke så tit bøger om virkeligheden. Jeg er mere en fan af Fantasy og lignende. Men Den store mission har klart gjort mig mere interesseret i den her genre.

Min lillebrors menig:
jeg syntes at bogen er sjov og rimelig god og lidt spændene  


Bogen er en perfekt skrevet bog med massere af flotte tegninger, humor og meget mere. Bogen skal helt klart læses af alle 12 til 15 årige, både pige og dreng.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar